Jobb jobb

Popklubb blev lyckat, det var riktigt roligt faktiskt!  For till stan på eftermiddagen för att jobba, kändes jätte tugnt med tanke på att Markus och henke skulle äta bullenskorv och titta på film..
Aja. På måndagen var det bara att kliva upp och fara och jobba igen 7-12 + 16-21, tisdag 7-21, onsdag 16.30-21.30 så nu innan jag far och jobba ska jag fika på stan med Malin. Torsdag 8.30-12, fredag 7-16.. Så ser min vecka ut hoppas den går fort, har iaf gjort de värsta dagarna nu, så känns lite bättre..

Nu måste jag duscha och göra mig klar, hejs!




ps. man har fått lön idag, nöjd nöjd.

lördag

Det är otroligt längesedan jag var ledig en hel helg och äntligen blev det denna, trodde jag ja, tills de ringde imårse och undrade om jag kunde jobba imorgon. Är man vikarie så är det bara att tacka ja och se glad ut!
Sitter nu och väntar på att Markus ska komma hem från skogen.. Sedan vet jag inte vad det blir.. Ikväll blir det iaf antagligen poppklubb på hotellet, förfest hos Ellingsson.

nu måste jag gå ut i det fina vädret, solen skinner och det är 1.8 plusgrader :)

härlig helg med trevligt sällskap.

Ihelgen kom Andreas och Madde upp, vi hann bland annat med en massa älgstyckning, ätning av goood mat, dö snack, inköp av en systemkamera så nu är man 6250 kronor fattigare, fast det märks inte i min börs, hah! På lördagen var vi också på dop, Markus kusins barn, Noah! I onsdags så for Andreas och Madde hem, det blev tomt med tanke på att vi har varit nio, tio stycken vid varje middag..

idag har jag jobbat 7 till 12, himla skönt pass må jag säga! Ledig hela helgen med (som det ser ut nu).. 

nej nu måste jag försöka lära mig lite mer av kameran.

   Eddie & Madde
RSS 2.0