30 sept

sista september. vart tar all tid vägen? snart julafton, men de är bara något jag längtar till. Julen har blivit så mycket roligare på sista tiden, det kanske är för att man har ett eget hus man får pynta. som sakt det bästa jag vet är att byta gardiner, byta ut ljuslyktor m.m. konstigt intresse kanske.
 
igår blev vi äntligen klara med alla lampor runt huset, vi blev nöjda! och ännu mera nöjda eftersom jag och markus gjort precis allt själva till och med koppla in alla lampor. vi jobbar super bra ihop! kan bli en sur min men det går fort över.  (såklart har jag inte hunnit tagit en bild på lamporna när det är mörkt, men de kommer)
 
söndag idag, ingenting inplanerat. så himla skönt att inte behöva tänka på att man måste göra en massa saker utan bara få vara.
 
 
 
(den vita kabeln på bron skall målas röd, men får bli nästa sommar)

28 sept

att skiva i denna blogg går som en berg och dalbana. men nu skriver jag en rad igen.
förra helgen blev det grattning av daniel som fyllde år. Käkade tårta samt klippte daniel och göran på kvällen. Markus vistades i jaktstugan. sedan har jag arbetat hela hela veckan. nu äntligen helg efter passet 7-12 idag. markus var ledog idag, så idag har vi monterat lampor på huset för fullt. snart snart klart, bara inkopplingen kvar. tro om man får hit sin kära bror imorgon som hjälper oss med det.
imorgon har vi inga planer mer än att koppla in lamporna. känns så skönt att få ha en hel helg tillsammans. på måndag drar vi till sundsvall, väldans lång handlings lista här vi.  vad skoj!
 i igår drog jag och maria på aerobics, det känns idag kan jag lova, riktigt härligt när det är gjort.!
 
tack och hej! måste ut till markus för att se hur det går.
 
kram
 

19 sept

haft rätt mycket jobb den senaste tiden, så dagarna ser mestadels ut sähär.  jobb, hem ut på en prommenad med Svea, laga middag, ta reda på tvätten, dammsuga. Måste verkligen dammsuga varje dag nu, höst höst vilket innebär att det kommer in massor med löv. Kan verkligen inte ha löv i hallen, det måste bort. tvångstankar.
 
snart far jag och Markus till sundsvall, det behövs. då skall det handlas, skor, färg till lillstugan samt tvättstugan, nytt halsband till Svea, och massor med annat. en heldag med Markus, evighet sedan eftersom han jobbar på veckorna och jagar på helgerna.
 
äntligen har vi beställt ute belysning(fasad belysning) av mats elektriska. vi fick låna hem en lampa för att se hur det kommer att se ut, och de kommer bli skit bra. lampor som man sätter nertill på huset och lyser uppåt. när det är klart måste jag lägga upp en bild.
 
idag är dagen jag varit ledig. Anticimex kom vid 12. de kommer att riva boden vi har mellan huset och garaget, ingen nackdel för oss. jag och Svea har varit på en lång prommenad också har vi varit och handlat, slängt papper och kartonger. nu inväntar vi markus som skall svänga in innan han far tillbaka på jobbet.
 
förtsätta blogga? rätt skönt att få skriva av sig ibland. Men man vill ändå att någon läser?!
 
 

stor svea. hon är knäpp, älskar att ligga framför kamin, hur varmt som helst ju.
 
 

11 Sept

Inredningspartyt var helt okej. köpte en fin rosa skål och en liten rosa mjölkkanna. hoppas det kommer snart.
 
Markus slutade jaga på fredagen så då kom han hem med massor av kött, så fredagkvällen bestod av att paketera.
Lördagen for vi till Micke för att köpa oss varsin termos en rosa till mig och en orange till Markus. Sedan for vi till forsmo där vi såg att mamma stod i korvmojjen på forsmonöjet eftersom det skulle vara match. Fick oss kaffe och en kaka.
Upp till pappa och resten i yttersel där de höll på att stycka. Sedan vidare hem. gjorde oss mat, lax och potatis med hollandairsås.  Kom på att vi skulle få oss en skotersläde av morfar så for till forsmo igen efter maten, jag markus och daniel. Fick glass och kaffe. Sedan vidare hem igen, oh kändes som en liten onödig resa, men men.  Söndag jobbade jag 7-12. Följde daniel till stan för att kolla på en bil, men tyvärr inget att ha. blev bjudna på mat hos Svärmor och Svärfar. Alltid lika gott!
Sedan efter maten for vi hem och målade släden svart. Jag spacklade klart i lillastugan, vi eldade massa rat. Känns så himla bra när man gör massor med nytta.
 
Måndag, markus var ledig så han var och jagade jag jobbade 8-12, lugnt pass, först har man matsalen(dela ut frukost) sedan skall man städa från 9 till 12. hemgång.!  
Tände ett ljus för kära stefan som skulle fyllt 27 <3 du fattas.
Fick gormé mat av Markus, korv och makaroner. haha. Kom på att vi skulle gå till Svärmor och Svärfar och få oss lite kaffe. 5-6 km dit. På hemvägen tvingade vi med dem och hundarna. Blev kvällsfika hos oss.
Så igår gick vi 1 mil, skönt efteråt.
 
Nu håller jag på med maten, korvgryta. så sjukt gott. Nästan min bästa maträtt. hah!
 
psst, markus skall bli farbror. !
 
Hejdå alla kära. vilka gluttar i min blogg?
?
 

6 Sept

igår kom jag hem från jaktstugan. så himla skönt att få sova i sin egen säng. borta bra men hemma bäst. jag och mormor har varit på några tripper. bla Röån där jag köpt lite smått och gott. en ny dörrmatta, fina får dynor runda till köksstolarna. Markus fick skjuta sin första älg igår, grattis till han!
 
idag torsdag: städat,putsat fönstrerna, eldat, tvättat, varit på prommenad med Svea och nu skall jag göra mig nått att äta. ikväll drar jag och Maria till Cilla på inredningsparty.
 

2 Sept

ett liv utan min kära finns inte med på kartan. trodde inte att de skulle vara så jobbigt att sova utan han. håller på att sakna ihjäl mig. att inte få pussa på hans kind innan han somnar gör ont. <3 måste gå och lägga mig och tvinga mig att somna för att det skall bli imorgon. tack och godnatt.
 
.

1 Sept

Bildbomb sedan igår när vi åt kräftor
Malva och Mattias
 

Tjusigt
 

Veronica pontus Daniel och Henke
 

Patrik Maria Veronica Pontus
 
Alla djupt konsentrerad
 
Bra kväll!
 
 
RSS 2.0