tiden går ..

igår följde jag markus till Umeå men blev dock ingen shoppning denna gång.. Har hittat en super bra affär i umeå som jag varit på två gånger jag följt markus, finns allt där, EXPO.
idag är det fredag och ska alldeless strax på stan med moa. Sedan hämta markus på jobbet, eftersom jag har sålt min så har jag hans på dagarna ( eller ja, de dagar jag orkar skjutsa han på morgonen :) ) efter det blir det vidare till näsåker.  lördag blir det troligtvis någon smuttning på någon cider , inflyttningsfest hos jonsson!

härligt med vinter! Men jag saknar sommaren...
 
                                        

Ett tag sedan..

Ett tag sedan man var här och skrev, men jag är ju ingen aktiv bloggare heller.. Oftast har jag bättre saker för mig!

Dagarna rullar på även fast jag är arbetslös, alltid är det något som måste göras.. I fredags var jag i Röån med mormor och morfar handlade lite av varje ( allt går till brudkistan ) hah. Lördag blev det Sundsvall med Moa och Moster Anki. Där blev det handling, 3 tjocktröjor, massa smycken, 1 jacka, ett par jätte snygga leggings, Skärp och onödiga saker t ex shampoo balsam handkräm m.m.  Super nöjd med dagen iaf. Kom hem vid halv 9 på kvällen och var då helt död.. Somnade som en stock på en gång, skönt!
Söndagen blev lugn for ner till mormor och morfar en sväng där moa rasmus och ninni var. På eftermiddagen for jag och moa ner på stan och köpte en glass, bra tidsfördriv. Senare på kvällen for jag till Näsåker, Markus och alla de andra kom hem från fjälls. 

Idag är det måndag och vi har inte gjort ett dugg bara varit och hälsat på Simon en sväng.

tack & hej!  

lill nilsson
RSS 2.0