21/11

Nu har det äntligen kommit lite snö på backen, ljust och fint blir det. Synd bara att det kommer försvinna inom kort.
Idag har jag och Markus varit lediga, så himla skönt att få vara ledig båda två tillsammans! Vi har varit i skogen och hittat en super fin inne julgran.  Längtar tills man får julpynta! Helgen har varit lugn, for till junsele en sväng på fredagen, lördag bysväng hundvakt och hamburge ätning, söndag jobb och provkört henke och marias nya barnvagn, super fin! Sedan på kvällen blev de filmtajm, te och skorpor.

Har precis dammsugat hela huset och rensat lite papper och gjort massa nytta medans markus är och tränar! Har faktiskt kommit igång med träning jag med (aerbocis) varje torsdag, man känner sig så nöjd efter varje pass.

  Genza

  Lukas



2/11-11

Inskolningen på lissgården gick galant. så nu arbetar jag där för fulla muggar! Trevlig personal samt brukare!

På fredag blir det nog en tripp till sundsvall för att handla lite julklappar. Markus är ledig på fredag så skall bli skönt att fara på en vardag och hoppas att de inte är lika mycket folk som på helgen.
Jobbat idag på lissgården, slutade 12 så var hemma 10 över! Fick främmande, ack ack.! satte sig i soffan och nu stinker den piss! skall försöka tvätta den men är lukten kvar blir det till att köpa ny dyna, markus har redan ringt mio och hört vad den skulle ha kostat, kring 1000 kr! men det kan det vara värt. lite små less!!

ska iväg till karin och göran och få oss något gott nu! hejs. 
RSS 2.0