25/4

En ledig dag idag, skulle egentligen blivit jobb men blev avbokad. Tur jag fick tur med vädret, tänkte ta mig ut och kratta litegranna, hänga ut tvätten.
I måndags kom lilla Malva, Pappa Henrik och Mamma Maria på besök. Planerade lite till sista April, blir grillning här med dem också kanske Jim och Malin kommer förbi, sedan brukar det alltid vara "gårds fest" här på "kvarteret" så vi tänkte pallra oss dit för att se vad det är för nått.

Måste införskaffa mig en BIL nu börjar bli lite smått tokig.

Har inget vettigt att skriva, tyvärr, hej!

 
Gör en grimars pga blixten, sötrumpa!

24/4


 Hunden vi valt!


Kommer ett "bättre" inlägg en annan dag, skall cykla iväg på jobbet nu!
Ps. Henrik och Maria har fått en liten tös, lilla Malva. Dem var här igår, snacka om dundersöt!

13/4

När alla andra får helg då börjar såklart mina pass, Känns så surt. Känner mig så fruktansvärt less på de jobb jag har samt de arbetstiderna som finns, värken man kommer få i kropen och den dåliga lönen. Känner inte alls för att "ta hand om gammlingar" och jobba helg när resten får umgås med varandra. De äldre kan vara hur go som helst, och man får så mycket tillbaka. Men som de känns idag så vill jag bara gräva ner mig och komma upp på måndag.   Hoppas det går över och att de känns såhär bara idag, !

Har haft Genza i två dagar nu, mysigt med lite sällskap, och att hon blir så glad då man kommer hem.
Nu har hon äntligen fått gått i pension eftersom Göran bytt jobb och kan ej ha hon i jobbet längre, men lika glad är hon för de. 

Idag blir det korvgryta som står på menyn, lite trist fredags mat men hur gått som helst. Markus kommer hem med lastbilen idag med virke till altan, blir så nöjd när det händer något, att man ser de små framstegen och att den snart snart kommmer upp? ack först måste vi måla den sidan på huset och de måste vi iaf vänta till maj för att göra.
kväll, vad händer? Skall lämna tillbaka Genza och då passar jag på att klippa Göran. Sedan blir det lite mys med Maria och Henke, antar jag!

Hjälp, jag behöver en bil. Jag letar och letar varje dag, men hittar inte någon bra, finns några nere i malmö, men vem orkar åka dit för en bil?  Funderar på en V70. hm,hjälp.

 
Hon vet att det här är den enda soffan hon får ligga i.


Fått ny bild på vovvarna. Finns en hemsida där de finns fler bilder på dem. Gyllenetassen.se

11/4

Helgen har varit helt perfekt, grillningen hos Jim och Malin samt Kalle blev hur bra som helst. Var så himla gott med grillat. Efter lite intag av alkohol så for vi till hotellet, vilket hitt.  I söndags var mamma och pappa här och åt fläskfile och hasselbakspotatis. Pappa fick även hjälpa oss med att räkna ut hur mycket virke vi skall ha till våran altan, vill att den skall komma upp nu. Har även köpt ett par röda dynor till mina utemöbler. I måndags så var vi upp till Mårdsjön där mormor och morfar köpt ett "hus" (torp). När vi kom dit så höll de på att dona för fullt, lite senare blev det god mat och efter maten for vi hem till vårt.  
Nu har Markus fått en kusin till, en liten tjej!

 
Här bak skall vi bygga våran altan.
4 meter ut och 9 meter från knuten till atlandörren.


Gran Canaria -08  Vill ha värme


Gran Canaria   Markus Snorklar

5/5-12

Utvärdering av dessa mediciner de proppar i mig mot magen, men denna gång verkar denna sort hjälpa, peppar peppar. Skulle vara en sån lättnad om de håller i sig och hjälper, äter gärna dem hela livet, bara jag slipper ha ont!

Skall strax fara till min Kära Mormor som fyller 64 år idag. Av oss ska hon få ett par jätte fina gammeldagsa krukor som jag tänkte att hon skulle ha uppe i torpet som de nyss köpt. Jag tror jag tagit efter min mormor, handla handla, men jag trivs! Imorgon kväll ska vi till Markus mormor i Gulsele för att fira lite påsk. Lördag kväll blir det grillning hos grannen, trevligt.

måste slå in presenterna nu, sedan far jag hem till morfar för att invänta mormor <3 ni är bäst.


 <3
 <3

3/4-12

Blir ett kort inlägg. Har precis kommit hem från jobbet, skall hoppa in i duschen och sedan göra upp en brasa lite raskt. Morfar kommer och hämtar mig om en liten stund, vi skall äta hos mormor och morfar idag och han måste komma och hämta mig eftersom jag SÅLT BILEN. weeii, fick de jag begärde för den också, ännu bättre. I helgen har jag och Markus byggt hundbur, blev super. den 22 får vi åka och kika på dessa små liv, ska bli mysigt.

Hejdå!





RSS 2.0