20/2-12

Helgen var hyffsat lugn, "chaufför" i lördags, 30 års kalas, jobb. Idag är jag ledig, har precis bakat litegranna. Ska strax fara och handla. Och idag när Markus slutat far vi på Röån och kikar med Karin och Göran.

Golvet som Markus och jag la i lördas blev så himla bra. Senare på kvällen kom Mor och Far och käkade lite mat och små surra lite.

Kort och gott! hej.

 
Finaste blommorna jag fick av dig hjärtat!

 

 
Tänk när jag får byta ut de lila mot de fina dimrosa, längtar! tss.

17/2-12

Hur underbart väder som helst hade vi på skoterturen i söndags 13 plusgrader i solen och massa korv grillning. Super mysigt! vad har jag gjort i veckan, ? jobbat lite, STOR städat huset, besikta bilen min som fick än en gång blanka papper, nöjd nöjd!! Igår började Markus 7 i stan vilket jag gjorde också så då sammåkte vi, inte ofta det händer. Slutade dock 2 och Markus kvart i 4 men jag strosade runt på stan en stund. När Markus slutat så for vi på Fresks och köpte golv till sovrummet. ÄNTLIGEN, som jag längtat. Hatar de oranga golvet vi har nu. Så imorgon ska det bort, ADJÖ fula golv. Kommer en lite bild senare i veckan då på hur golvet blev.

Dagen har varit lugn ställde klockan på 8 men snosade till halv 10, de får man göra om man är ledig. Precis duschat och sitter nu och letar efter några goda recept på brocolipaj som jag tänkte göra till middag idag. Beställt lite saker från ellos som jag nu måste ha i mitt "nya" sovrum istället för lila "dekorationer" så blir det dimrosa, har beställt gardiner i dimrosa samt kuddöverdrag och en filt.

Måste nog ge mig ut en sväng också, plusgrader i solen.  Våååår !

Fredag idag , jippi! Hejdå!

  mysigt med rådjur på gråden.

 henke & daniel

9/2-12

Nyvaken nyvaken, och ledig hela dagen! Känns så braa. Speciellt när man känner sig lite hängig, ont i öronen och halsen! Ska man bege sig till aerobicsen ikväll?! får se under dagen!

Idag hade jag inte tänkt göra nått.. Förutom att tvätta, damsuga och baka en kaka. hah!!
Till helgen får vi övernattningsbesök, kära moster! Då ska vi laga good mat tills hon slutat jobba och komma hit
(hon jobbar nämligen i Näsåker i helgen). Sedan blir det nog melodifestivals tittande också ska vi gotta oss. Söndag, skotertur förhoppningsvis! Håller tummarna på att det blir fint väder och inte så kallt, härligt och sitta och grilla en hel dag och bara må.

Duschblandaren hade nästan lagt av så igår plockade Markus upp mig när kan for förbi Näsåker också for vi in på Olja och köpte en ny, SVIN DYRT. 2500 kr. Känns lite deppigt speciellt när man tänkt göra om badrummet om nått år och då vill ju jag inte ha den vi köpt nu ;) aja!! bitihop husägare!



RSS 2.0