25/1-12

Kallt kallt kallt, ja som hade hoppats på att vi skulle slippa kylan! allt blir så mycket omständigare, nä nu vill jag ha sommar! har så mycket som jag vill göra till sommare ( måla om huset, bygga altan, fixa lillstugan m.m) får se hur långt pengarna räcker..

Denna vecka består mest av jobb, men idag ska jag iaf klippa mig och färga håret, ska bli så himla skönt! Fick ju presentkort av markus i julklapp! så tänkte kosta på och köpa något dunder shampoo och balsam eftersom mitt hår är så slitet och torrt.

till helgen far markus och"gänget" till fjälls. Blir nog en lugn hemma helg för mig,skönt och inte göra någonting alls också.  Jobbar söndag.

hejs, måste hämta lite ved innan jag tar sparken på byn!

 

13/1-12

Idag är Markus och jag lediga tillsammans, då passar vi på att göra massa nyttiga saker som flytta ut frysen som stod i garaget till lillstugan så markus får mera plats i garaget, varit och slängt de gamla kylskåpet, handlat, städat hela huset och nu skall vi strax äta mat. Ikväll börjar Zumban och jag tänke pallra mig dit, hoppas de är skojj så att man kan fortsätta med det och inte bara sitt här hemma och lata sig. :)

Resan till strömsund gick bra, lukas hade dock någon sorts förklyning som satt sig på ögonen så han har fått 3 olika ögondroppar så han blir frisk. Super bra vetrinär i strömsund, rekommenderas! sedan for vi på dollar en sväng och vi slutade resan med en Hamburgare! mums.

Har bilder på när vi satt in de nya kylskåpet, vi blev mycket nöjda och det fanns mycket finesser!  Nu är det bara spisen kvar. Har även köpt nya gardiner till v-rummet, tycker det är super fint med öljettgardiner.

Imorgon drar vi till sundsvall för att hjälpa mattias att flytta ur huset, blir dock ingen handling. Söndag blir det jobb på lissgården 11-30 till 20.00 ! 

Hejdå Kram





9/1-12

Lika skönt att "plocka" bort julen som att ta fram den. Började lite smått igår att ta bort julsakern och julgardinerna. Blev ett litet avbrott med det för vi gick till Henke och Maria och kikade på en film och tittade på babygrejerna de köpt. Idag har jag varit ledig så nu är julen borta, skönt! (allt utom granen, den är för fin för att kasta ut, och den växer som bara den. Den tror att det är sommar i vårt hus, VI gillar värme).

Idag har markus varit på hagbergs och beställt ett kylskåp, äntligen "får" vi ett nytt och fräscht. Plus att vi har beställt en ny TV och nya vita snygga högtalare till tvn.
Imorgon är det jobb på lissgården 7-12 sedan kommer karin och hämtar mig och vi far vidare till strömsund till vetrinären för Lukas har ögoninflammation?! stackare!!!

Igår när jag kom hem från jobbet hade världens bästa pojkvänn gjort världens godaste mat, oxfile klyftpotatis morötter och beasås! Så bäst jag tar och pallrar mig iväg för han kommer väl hem snart och av mig ska han få korv och makaroner! hah!


Är det någon som läser min blogg?

Hejdå!


Kylskåpet

   Högtalarna

  Lampan jag fick i julklapp

 Nya köksgardiner

 Världens finaste hund, Lukas

3 jan

Super länge sedan man var här och skrev några rader nu. Men har ändå inte så mycket att skriva om förutom att jag har haft en underbar Jul med mycket paket och sällskap av nära och kära.
28/12 for vi (jag markus henke maria daniel andreas madde och mattias) upp till grönfjäll till Marias fars stuga för att fira nyår! Oförglömligt, har haft så himla kul dessa dagar. God mat, skoterturer och alkoholintag.
 
Kommer några bilder sen nyår.

























RSS 2.0