30/8

Snart snart September. Höst, rätt så mysigt, tända ljus och det ska vara tillåtet att
krypa upp i soffan och kika på film.
 
Var som sakt upp till Sörvikstrand igår och städade lite i jaktstugan, Jag Markus Niclas Lina. Satte upp några köksskåp sedan for Niclas och Lina. Jag och Markus stannade kvar och grillade korv och satt och fillosofera. Svea älskar skogen. Springer iväg och sedan kommer hon tillbaka bara för att kika att vi är kvar sedan springer hon iväg igen. Kom hem vid halv 10 igår kväll. Kröp ner i säng.
 
Torsdag: Skitblåst. Går knappt att gå ut, usch bättre med regn. Men fick ta en snabb prommis med Svea.
Har tvättat sängkläderna till jaktstugan. Varit bort med pappersinsamlingen. Tänkte försöka få i mig nått nu, skall fara och jobba 16-21. kort kväll!  imorgon 7-14. Hem fixa inför kräftskivan !
 
Hejdå!
 
 
 

28/8-12

Vad jag trivs i nuet. Bor i ett alldeless eget hus med min allra bästa . Vår fina gemensamma hund som ger oss så himla mycket glädje samt massor med kärlek. Jobb som duger gott och väl. Min familj som alltid finns där. Markus fina släkt som man fått inpå. Har världens bästa svärmor och svärfar.
 
Hur kan jag ha fått all denna lycka.
 

27/8-12

 
Vad har jag gjort dessa dagar jag inte suttit här. Våra grannar, Markus släkting har äntligen fått sitt lilla barn, en liten pojke! Så har varit dit och snusa.
Fiskat kräftor! Fick iaf ca 150 stycken som vi nu skall äta till helgen.
 
Har arbetat helgen som vart. Lördag: delad tur 7-12, 16-21. For hem och hämtade Svea sedan vidare till Forsås. Stängde in Svea i hundburet med Genza och Lukas och sedan lade jag mig i solstolen och sov någon timme. Vaknade lagomt till Svärmor gjort mat, åt, sedan vidare till arbetet. Han dock inte träffa Markus innan jag for igen för han jobbade också. När jag kom hem från arbetet gjorde jag och Markus ostbricka. Fick besök av Daniel och Martin så vi kikade på en film.
Söndag: Han i princip bara vakna och sedan fara på arbetet. 11.30-20 . Hem, duschade,  kikade på halva filmen som var kvar som Markus Manne Jarder och Sara tittat på. Säng!
 
Ledig idag och imorgon, skall ner på stan en sväng snart och hjälpa Markus att välja glasögon som han måste ha när han arbeta. Skall även försöka hitta några fina gardintyger med älgar på som jag tänkte sy och sätta upp i jaktstugan. Nästa vecka är det ÄLGJAKT vilket innebär att jag blir ensam. På onsdag ska vi upp dit och städa. Sedan far Markus upp dit på Lördag. Jag och Mormor far upp dit på måndag och blir kvar där tills tisdag.
 
 

4/8-12

DOP I GULSELE
 
 
 
 
 
 
 
 

9/8-12

Urkult, regnigt men bra. kort och gott!
Precis varit ute på en promenad med Svea, skulle ta av hon kopplet när vi kom hem, Shit hela ansiktet hade svulle upp, runt ögonen och munnen. Stackare. Nu ligger hon och sover får se ifall det blir värre.
Nu till helgen blir det jobb för hela slanten, markus passar också på att jobba helg när jag gör det. Storkosing undra vad han skall köpa för alla pengar som först jobbar hela veckan sedan fortsätta på helgen.
Idag har min toning till bilen kommit, hur kunde jag 1100 kr för en toning? när det finns på biltema för 200 kr. Kapetalist.
Nu ska jag städa tvätta tills min karl kommer hem, då blir det till Forsås för att hälsa på Svärmor och Svärfar samt hämta lite jord till hålen där vi tagit bort stubbarna.
 
Vinter nu kan du komma.
Fruktansvärt underbar människa <3
Henrik och finaste Emelie
Daniel Svea Edberg
Markus ligger och väntar på mat
Svea
 

2/8-12

Slutade klockan 12 idag, hem släppte ut Svea och började klippa gräset. Nu håller jag på att invänta Markus som skall komma hem från jobbet. Blir lite förberedelse av mat bla göra grillspett och marinera köttet inför imorgon när Henke Maria Malva Angelina Daniel Edberg Emelie Sophie kommer och äter här. Sedan blir det kalas, URKULT.
Lördag spendera dagen med att vara bakis, antar jag. Klockan 2 ska vi till junsele på dop. Kvällen blir nog samma visa som fredagen mat dryck urkult. Söndag fyller min kära morfar år, grattis grattis! Så typiskt att det skall vara så mycket på helgen, hade räckt med urkult, ansträngande nog.
Hejdå!
 
 
 
Simon & Emma Gatufesten -10
 
 
RSS 2.0