31/5

Sista maj, oj vad det går fort. Hinner knappt med och inte har det blivit någon riktigt sommar än heller. Imorgon skall vi till Vetrinären med lilla Svea för sin andra vaccination. Sedan är Markus lång ledig, ändå till på Onsdag, det är han värd! Synd att det skall regna 1 vecka i sträck nu, så himla typiskt. Inte ska man ha tur med någonting. Det börjar närma sig med altanen, på lördag kommer pappa och gör resten, i veckan har jag och Markus gjort själva golvet.

Igår kom Maria och Malva en sväng, fika och dösurra. Försökte få ett kort när Malva skratta vilket var riktigt svårt, heh!
Sötrumpan!

Helgen: Bju Fredrik och Mathilda på mat, måla huset, göra klart altan, klippa gräset, tvätta bilarna + städa dem, städa huset, besök av pontus. Vi har helgen räddad!


Hon har blivit så stor.




Min bil.


<3

29/5

Dagarna går så himla fort även fast man håller sig hemma och är lite vovveledig. I helgen så har Far och Markus börjat med altan, shit den blir verkligen stor. hah. Men bättre för stor än förliten, tror vi blir nöjda iaf. Nu måste vi köpa större utemöbler så vårt lilla inte ser så fjuttigt ut. Aja, får bli när det blir..

Nu på måndag så börjar mitt "sommarjobb", blir ledig 1 vecka under sommaren iaf, behövligt! 
Igår var vi till Forsmo och åt middag, plus fira morsdag! <3

Har nyss varit ute och målat lite. Det är så fruktansvärt kallt ute, mössa som gäller.!  Ikväll blir det till att lägga golv på altanen kanske hinner med någon målning också, får se.

Svea har iaf lärt sig sina gränser på gården väldans bra, hon är så duktig. Kan till och med sitta en katt på vägen och hon går inte dit, såklar måste vi säga ifrån men då sätter hon sig bara ner och tittar på den.


Svea helt utmattad av att bygga altan.
Skall vara steg runt hela altan.


Fin bild. Funderar på att göra en tavla.


Stora öron <3

22/5-12

Nu har vi målat hela baksidan plus halva garaget, blir så himla fint, trodde inte de skulle bli någon skillnad men de blev det. Inte de lättaste att måla när man har en liten vilding att passa också, men de gick bra. Nu väntar jag på att Markus skall komma hem från jobbet, skall strax börja med maten, Göran kommer också hit och äter. På fredag fyller Markus farmor 80 år, Kalas! Har ringt till min kära far och frågat om han kan komma hit på lördag och börja med altanen. Vill att den skall vara klar, hih.
Markus jag och Svea var och kikade på fotboll Forsmo-Myckelgensjö, i lördags, nyttigt att träna hon bland folk.

Svea har blivit super duktigt på att åka bil, när vi for till Forsås igår så sa hon inte ett ljud varken dit eller hem. Hon ligger där bak så snällt så.

 
Markus Svea <3

 
Svea

 
Uppe i Forsås så Svea får busa av sig litegranna.


Hon älskar det.


Mys.


Testar Genzas tålamod.

13/5

Hemresan från övik med Svea gick galant, gnall lite först från början sedan stannade vi en sväng och då fick hon göra sina behov, sedan sov hon hela vägen hem. Kom hem vid halv 1 på dagen, busade, kissa, åt och sov. Natten gick super, vaknade vid två och då fick hon gå ut och kissa sedan klev Markus upp vid halv 6 för att släppa ut henne. Super duktig tjej som inte kissade inne på hela natten. Nu väntar vi på att Niclas och Lina skall komma sedan blir det jobb för mig.











10/5

Vädret såg väldigt lovande ut imorse, har precis hängt ut tvätten, men nu ser det ut som att det skall komma regn.
Skitväder. När skall de bli sommar?
Niclas ringde och frågade om jag kunde klippa han idag, vilket jag kunde så får en middags gäst idag. Lite senare skall vi gå och gratta Maria eftersom det inte är någon vanlig dag utan hennes födelsedag. Gofika. Plus att just idag har jag haft körkortet i två år.
Nu börjar det att klia i fingrarna för att få hämta Svea, bara två dagar kvar nu.a

uuh, har inget att skriva, hejdå .

Bjuder på lite bilder istället.

 Malva på sista april.

 maria på nyår.

 eddie & tindra.

 lukas & genza.

mattias emma & maria.

7/5

Lördag var rätt så lugn, vaknade upp med min kära, käkade frukost Markus gjorde scones. Sedan gjorde vi mest ingenting, så skönt när man inte har några måsten. Just, mamma rinde vid 1 och hörde om vi kunde ringa Svärfar och fråga om han kunde laga en telekabel som var avgrävd, så vi for dit till Forsmo, Jag Markus Göran och Karin. Göran fixade kabeln och Mor bjöd oss alla på Baren här i Näsåker.

Söndag hm, blev bjuden på mat hos Pontus och Veronica. Så for dit vid 4 , även Henke och Maria var bjudna på mat. Satt där och mådde gott sedan vid 6 så ringde Lissgården och frågade om jag kunde gå ut och jobba NATT. Så snäll och dum som jag är så säger jag ja. Klev upp klockan 9 på morgonen och skall vara vaken till kvart över 7 till nästa dag? Vad tänkte jag med, jag som brukar bli så trött.
For då hem från Strinne, började jobba klockan kvart i 9. Kvällen/natten gick iaf super bra. Var inte så himla trött. Imorse när jag skulle hem var jag hur pigg som helst, super bra väder. Men jag drogs ändå till min sköna säng. Sov till halv 2 och där var den dagen förstörd.

Markus kom hem vid 4, gjorde mat. Gick ut för att "tvätta" huset, eftersom de skall målas. Nu har jag precis kommit in från en prommenad med Maria och Malva. Markus och Henke är och skjuter bäver, puuh. 

På lördag får vi hämta hem vår lilla Svea!

 nya köksgardiner

 nya v-rumms gardiner

 Svea

2/5

Har arbetat hela helgen plus måndag, på måndag kväll var det som sagt grillning här, Jag Markus Henke Maria Malva Daniel Daniel Å Samt Ludvig. Grillningen blev hur god som helst, mycke lyckat! Satt och dö surra sedan gick vi vidare en sväng för att se på majbrasan sedan vidare hem till oss igen, stekte hamburgare åt oss mätta igen, sedan blev de hemgång för de flesta. Rätt så lugn kväll och mycket trevligt. Tisdag ledig, gjorde mest ingenting, stöka lite på gården, cyklade på konsum köpte en glass.
Onsdag, arbetat till klockan 12 idag, sedan ringde Maria for dit och snusade på lilla Malva, har nu precis kommit hem och lagat mat sitter och inväntar Markus nu så vi kan käka.

Just, jag har KÖPT EN BIL, äntligen! Blev en silver V50, nöjd! nu ni..


Nya gröna kuddar samt grön duk.

RSS 2.0