30/7-12

Eddie
Altan , Markus Andreas Madde
Eddie och Svea
Nya örngott
Svea på fisktur
Markus Svea Genza Lukas
 
Hoppsan!
 
Markus bror och hans tjej är här och hälsar på. Vill umgås så mycket som möjligt så har inte alls haft en tanke på att skriva en rad här, plus att jag jobbat hela helgen. Snart kommer Markus hem han skall först köra ris till Thaiet här (1 ton) kan de bero på att de är Urkult till helgen?!
Måste stor handla imorgon för senare i veckan är det inte någon mening att äns försöka ta sig in på Konsum.
Imorgon är jag ledig, Sollefteå och röån med Madde!
 
Kort och gott, hej!
 

12/7-12

Två till Två var väldans roligt. Kom massor med folk hem till oss, och då menar jag massor. Svea trivdes, låg och sov mitt på vardagsrumms golvet. Gick från oss vid halv elva ungefär. När vi kom till festplatsen så spelade bandet PinkHink, rätt bra faktiskt. Köpte mig någon cider. Sedan när folket började försvinna vid två så köpte vi oss en kopp kaffe och en kaka. Sedan åkte vi med Malin hem. Lagom kväll.
På söndagen fick vi middag hos Världens bästa Karin och Göran. Var också och grattade Edberg som fyllde år.
 
Nu är det Markus sista semestervecka, hur spenderar han den? Jo han arbetar på Själanders denna vecka och han har eftermiddag. Tomt utan min kära på kvällarna.
Jag har arbetat hela veckan, imorgon är jag ledig, men då får jag så glatt kliva upp på Lördag och Söndag och arbeta istället. Ledig Måndag Tisdag vill fara på stan och Handla handla, tror jag har fått tillbaka handlar suget igen.
Har iof beställt från Ellos, tyg till vår köksoffa som vi fått av Markus farmor, kuddar till den och gardiner och massa ljuslyktor. Tokfia.!
 
Nu är Svea kissnödig, hejdå!
 
Lukke
 
Tok bild
 
Fina familjen
 
Dragkamp
 
 

7/7-12

Bildbomb från vår fiske tur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6/7-12

Hela veckan har gått åt till att arbeta, suck! var så himla fint väder torsdag fredag. Ledig lördag söndag måndag och såklart skall det regna regna!
Igår for vi en sväng till brandmanna köpte en hamburgare och en och annan öl. Cyklade dit, jag Markus och Henke.
Rätt mycket folk, mest gamlingar men skönt att bara sitta ute och lyssna på bandet som spelade. Att cykla när man är onykter är verkligen ingen hitt. Hem kom vi iaf och möttes upp i dörren av vår Svea som legat på sin plats och sovit. Skall ha kött till grillningen idag så igår natt när vi kom hem så banka jag och Markus köttet och marinerade!
 
Som sakt ikväll är det två till två i Näsåker på festplatsen. Grillning här med några sedan vidare in mot byn. Hoppas regnet slutar ösa ner. Var väldans bra ifjol så hoppas det blir lika lyckat denna gång.
 
Satt en söt trastunge på vår altan, sprang in och hämtade kameran fick några kort tills den hoppade ner. Svea fick syn på den och samma sekund var fågelns korta liv slut. Svea svalde hela fågeln, shit.! Vi ringde vetrinären och hörde om det kunde göra någon skada med tanke på att fågeln har så många ben i sig samt nädden. Vi skulle fara och köpa Sparris som tydligen var bra, hon åt upp två burkar. Fick hon feber eller inte kunde göra sina behov var vi tvungna att åka till östersund. Men vi har då inte märkt något fel på na. Tack och lov.
 
Hejdå, dax att duscha och börja med maten.!
 
 
 
 
Sveas nya kompis Di
 
 
RSS 2.0