28/3-12

Var på kalas i Forsmo igår för Niclas fyllde år. Så igår följde jag med Markus till Umeå, då vi passade på att köpa lite saker till hunden, lite tidigt kanske, men nu är de gjort! Köpte en bädd gjort av skinn och den är vit, skit snygg och dyr! (lätt att torka av), filt som skall ligga i, lite leksaker, koppel, borste och klosax. kom nu vovvsi.

Igår var vi även till Rasmus jobb där jag beställt av han bokstäverna TVÅ som jag skall måla och sätta upp på huset. Längtar tills dem blir klara och jag får sätta upp dem på vårt nymålade hus. Vi har beställt färg till huset också, blir samma färg som vi har nu. Rött med svarta knutar. Kommer bli mycket nu framöver, men roligt!

hejdå.





26/3-12

Ändrade planer förra lördagen, blev chaufför åt Sandra och Mathilda, popklubb här i Näsåker. Rätt mycket "folk" där, men man känner sig inte hemma där med tanke på att det är så HIMLA mycket gr.nisar där. Så vi for och snurrade runt runt på byn istället. Kom hem ca halv 2 så blev en lagom kväll.

Nu i helgen så har vi varit på 50års kalas. Mycket god mat och sällskap. Efter det så for vi vidare till Junsele för att bowla. Maria fick köra denna gång, och vi som for var, Jag Markus Henke Pontus och Daniel.  En hyffsad kväll med tanke på allt som hände ;) Söndag, så blev det en slappar dag, mat hos karin och göran senare på kvällen film hos Henke och Maria samt bullenskorv! 
 
Det blir tillökning i Maj så då blir vi en liten liten familj, vi skall skaffa en Golden retriver. Kommer bli super mysigt! Så igår fixade vi hundnät eftersom vi skall bygga en lite hundgård.

17/3-12

Markus for till Borga i torsdags för att roa sig (köra skoter). Så i fredags var jag och vallade mormor på Dollar i kramfors, vi gjorde även "stan" i kramfors, köpte en ny vår/sommar jacka, en rosa klocka, doppresent, nya gardiner till v-rummet och lite mera smått och gott. Lördag, for tidigt till Forsmo för att klippa Pappa. Klockan 13.00 idag så var det dop for min kusin Cillas barn, Alva kristina Elisabeth. Hur go och glad som helst! 
Nu är jag äntligen hemma, (huvva har blivit så hemma kär.)  har precis tittat lite på TV, försökt mig på att göra ett födelsedagskort till markus faster som vi ska fira till helgen för hon fyller 50. riktigt roligat att klippa och klistra, tss!
Ja, jag vet! Jag är super tråkig! kan inte hjälpas.

Här kommer lite bilder från dopet.

 Dennis.

 Kusin Crillan samt linda blev gudföräldrar.

 Super bra präst.

 Härliga familjen.

13/3-12

Tiden går redan 21 år! Firade min födelsedag 5/3 med nära och kära, fick super bra saker, jättenöjd! Dagen efter for vi till kära mor som fyllde år. Åt god mat och fika tårta. Helgen, hm i fredags for vi till Jonsson och kikade på film. Lördag lite skoteråkning och grillning med Malin Jim Jack, på kvällen gick vi över till Jim och Malin kollade på melodifestivalen och spelade lite spel. Söndag hände inte så mycket, simon kom hit och åt sedan for vi på Bio, HAMILTON. rätt så bra film.
Måndag, jobb! Tisdag, jobb! Onsdag, ledig fara på stan en sväng för att köpa något till min far som fyller år imorgon. 
 
sommar sommar kom.




 
ser att de behövs en färgklick här?! undra vilken färg..

 
Mina fina rådjur ställer gärna upp på kort

RSS 2.0