13/10

Redan torsdag, veckorna/dagarna går så fort! känns som man bara hinner vakna sedan är det dax för att krypa ner i säng igen.
Inte haft så mycket jobb denna vecka, rätt så skönt. Hinner då med massa onödiga saker som måste göras när man har hus.! trivs fruktansvärt mycket i mitt och markus hus. Energibesiktnings mannen var här i måndags, rätt nöjd, var inte så fasligt dyra saker som vi gatt åtgärda, nya gummilister runt fönstrerna och lite mera isolering på vinden. Tur man har en snäll far som fixar de mesta .)

igår var jag på besök på lissgården, inskolning där till veckan. shit när behöver man kliva upp? har alltid haft en bit att fara men nu är det hur nära som hellst.   Inskolningen i ramsele får jag lägga på hylla, är mycket mycket bättre att vara på lissgården eftersom jag slipper denna körning fram och tillbaka.!

idag börjar jag jobba kvart över 4, hoppas verkligen jag hinner hämta ut mitt paket från jotex där jag beställt massa julgardiner och andra julsaker så jag kan fylla upp ett helt hus med julsaker så man får julstämmning inför jul.

nästa helg kommer andreas och madde hem, ska bli kul att få träffa dem, långt emellan gångerna tyvärr.

Iår firar vi nyår i grönfjäll ska bli så förbannat skojj. (emma markus henke maria mähler sandra mattias daniel pontus veronica) 

Hejdå gett hoppa in i duschen nu!

´
 jeff markus nyår-10

 mattias nyår-10

 emma bjuder på sig själv nyår-10

 folk nyår-10

 veronica pontus nyår -10

 henrik maria nyår -10

 kört fast nyår -10

 mähler andreas daniel veronica nyår-10

 nyår -10

6/10

Varit i ramsele onsdag torsdag, blandade känslor! men nu så är det snart snart helg, som jag längtar! Markus skall förhoppningsvis köpa en skoter idag i skellefteå, hoppas det blir den för det följer med en extra dyna där lilla emma kan få plats ;) 
I morgon kväll ska vi ( jag markus henke maria mähler daniel ) kolla på Småstadsliv efter det skall vi äta kräfter. Lite sent men vi har inte haft tid förns nu och nu får det verkligen inte plats i fysarna längre.! Lördag far vi till Sundsvall blandannat för att shoppa och hälsa på mattias. :)  skojj.


I april skall henke och maria få en knodd! Ska bli så himla kul.

Här kommer lite bilder på smått och gott!

Emma får fisk!!

Daniel & lukas

Fika paus

Lukas Genza & Tara

Markus fika för fullt.


Genza älskar att bada!



RSS 2.0