inte blev det någon

ledighet i torsdags och inte på fredagen heller. Lördagen var min lediga dag på väldigt länge. Söndag jobb.. 
På fredag blir det nog sundsvall med älskling, är inte ute efter något speciellt, känns bara skönt att få gå omkring.
funderar också på att ta bort tillgängligheten i helgen så att jag blir ledig hela hela helgen, känns som att de skulle sitta fint.

Har precis varit ute på en lite promenad med hundarna. Jobbade imårse 7-10 och ska iväg ikväll och jobba 16.30-21.30. Idag fyller markus lilla kusin Emil 4år. Kan tyvärr inte åka och gratta han eftersom jag jobbar ikväll. Imorgon fyller Henke år och jobbar kväll då med så inge grattande där heller.. Får ta det till helgen !


 Emil.

Snart.

Snart snart får jag vara ledig en hel dag.. Och den dagen blir på torsdag, hoppas jag! Jobbat imårse 7 -10 och ska iväg och jobba ikväll också 16.30 - 21.30. kort pass, ganska skönt...

Vårkänslor börjar man få nu också, synd bara att de ska bli sånt snöblask och så smutsigt ute. Aja! några dagar närmare sommare blir det iaf.

Har nu köpt en ny och alldeless egen dator, känns väldigt bra för är mycket nöjd med den!

Hittat massa bilder sedan man var i sundsvall på Gatufesten..


Hoppsan

vad tiden går, redan 20 år. Hade en väldigt bra födelsedag, mycke tårta och bra presenter! Tackalla!
Känns inte som att jag har tid med mitt bloggande, sitter inte så ofta vid datorn.. Aja, har iaf köpt av markus lingon så nu är man bilägare igen.. Var mycket billigare då man ej hade bil. Nu ska äntligen markus få köpa sin efterlängtade bil, deet ska bli kul. Tycker den är riktigt snygg. vitt, tycker om det!!

Jobbat i dag på hågesta hemtjänst, börjar komma in i rutinerna nu så känner mig lite säkrare nu iaf. Har gruvat mig så mycket varje dag jag ska ha varit där, men nu känns det helt okej.. riktigt skönt att få fara runt och jobba mer självständigt, härliga prommenader med de gamla i det vackra vädret är helt otroligt. Vilket jobb!

Imorgon är jag ledig, markus också! vi skall nog fara ut i skogen med några nära och kära och sola och grilla massa korv.

Jobbar lördag söndag måndag tisdag onsdag och torsdag! Så vi hörs om ett tag :)



markus skoter Markus skoter under vattnet!

RSS 2.0