26/9

Åter igen måndag! I fredags så grattade vi Daniel och lördag blev det till och gratta Mähler, mycket tårta blev de i helgen. Lördag for jag upp till sörvikstrand där markus var och jaga, sov över där tills på söndag! Paketera massa älgkött när vi kom hem, nu är det inte mycket mer som går att klämma ner i frysen.

Jobbat idag 7-12 . Markus slutade ungefär samtidigt så kom och hämtade mig, träffade på henke och maria for och käkade lunch uppe på nipan, riktigt gott!!

Nu har vi precis kommit från Linus, Fanny och lilla Joline. Fått oss en kopp kaffe och kaka.!
Imorgon skall jobbas och sedan iväg och klippa svärfar och troligen på onsdag skall jag och svärmor kika på några tapeter, så sugen på att tapetsera om i rummet som ej gjorts något åt.. Kräks på tapeterna!!

Bilder på hur det såg ut innan vi gjorde om.











Måndag 19/9

I helgen har jag inte gjort så mycket bara de som måste göras, städa tvätta! Markus har jakta hela helgen, de sköt så nu blir det ännu mer kött, älskar ÄLGKÖTT. Jusst i lördags kväll for vi (jag markus mähler) till östersund för att kolla på en skoter till Markus, men det var bara skit, inget man tror om skotern kostar närmare 100 t.. Så en tripp dit helt i onödan.

Håller på med maten. Typiskt markus ringde och sa att det var en pizzeria som gjort två oxfilepizzor till oss, så det får bli vårt kvällfika ,! hah!

Nu i veckan blir det inskolning på hemtjänsten i ramsele! Spännande.

Huvva, less på dess regnande! Måste hinna klippa gräset engång till innan det börjar Snöa *







precis ..

kommit hem från mor, varit där och ätit idag. Vi tog fyrhjuligen upp till jaktstugan där pappa + några till bor i veckan. Sedan for jag ner till mormor och morfar för att se om kissen oskar ville in och de ville han, så himla gosigsjuk han var, kunde inte lämna han. Han har varit ensam sedan i fredags, men skall nog hämta hem mormor från skogen imorgon så han får sällskap. 

    Imorgon får jag träffa min kära :)

 eddie & tindra

..!

Slutatde jobba idag kl 12 skönt pass. Så nu har jag precis hjälpt markus med att laga mat som han skall ha med på älgjakten och bjuda de andra.  Ikväll blir det Järgarna 2 men först mat på baren med massa trevligt folk.! Nu ska jag och markus ta en tur på våra cyklar. Vi har så tur att vi fått våra cyklar, Markus fick sin av Arne han vi köpt huset av och jag fick min av markus farmor :)  hejs!






RSS 2.0